Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

01/07/2013
L'Espanyol presenta les noves samarretes
Imatge de complement

Oferta de llançament!

Samarretes a 54€ per als socis i a 71€ per al públic en general. A partir d'aquest dilluns i fins a l'1 de setembre, promoció de llançament a 49€ per a tots els públics

El RCD Espanyol ha posat a la venda aquest dilluns les samarretes oficials de la temporada 2013-2014 a un preu irresistible: 49€. Conscients de la situació econòmica actual i amb l'objectiu d'apropar el producte als socis i aficionats del RCD Espanyol, el Club blanc-i-blau ha posat en marxa una oferta de llançament que no es pot desaprofitar.

A partir d'aquest dilluns i fins al proper 1 de setembre, els socis i seguidors blanc-i-blaus podran adquirir les noves samarretes per a la temporada 2013-2014 per només 49€. Les samarretes per als nens també tindran un important descompte i es podran comprar, tant la primera equipació, com la segona i la tercera, per 38,50€. 39,90€ serà el preu dels minikits i els babykits, perquè els més petits de la casa també pugui lluir els seus colors aquest estiu a preus especials.

A partir de l'1 de setembre, el preu de les samarretes de les tres equipacions per als socis del RCD Espanyol serà de 54€, preu estable. Tothom qui no sigui soci del club perico, podrà adquirir la samarreta per 71€.

Amb aquesta oferta de llançament, les noves equipacions es poden trobar des d'aquest dilluns a les dues RCDESTIL SHOP. A la de Cornellà, a partir de les 13.00h, i a la de Sant Adrià i a la botiga on-line, a partir d'aquesta tarda.