Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

14/05/2013
1-1: Escàs premi
Imatge de complement


L'Espanyol ha fet mèrits per emportar-se els tres punts davant el R. Madrid

L'Estadi RCDE ha viscut una de les nits més apassionants de la temporada. El conjunt blanc-i-blau ha estat a prop de guanyar al R. Madrid en un partit emocionant, disputat i que ha acabat amb un resultat injust. L'Espanyol s'ha avançat en el marcador i als pocs minuts l'àrbitre ha anul•lat un gol legal a Héctor Moreno, que podria haver significat la sentència. En el segon temps, els visitants es van beneficiar d'una rigorosa falta per aconseguir l'empat. L'Espanyol, malgrat els contratemps, ha aconseguit sumar un punt; un botí escàs per l'esforç del conjunt blanc-i-blau durant els 90 minuts.

El partit ha trigat a arrencar. El R. Madrid ha portat la iniciativa, més per inèrcia que per convenciment, i l'Espanyol no ha tingut problemes per defensar la seva porteria. Di María, amb un llançament llunyà, ha estat el primer a posar a prova a Casilla, molt segur durant el primer temps. Tot i que l'equip de Javier Aguirre potser ha començat una mica conservador, a poc a poc, li ha anat perdent el respecte als de Mourinho i han començat a creure en les seves opcions reals de victòria.

L'Espanyol ha estirat les seves línies i en la primera arribada clara a l'àrea visitant, l'afició ha pogut celebrar el primer gol blanc-i-blau a l'Estadi RCDE davant el R. Madrid. Stuani ha aconseguit inaugurar el marcador en aprofitar un córner servit per Verdú i una passada de Sergio García. L'ovació en memòria de Dani Jarque es va perllongar en el temps gràcies al gol de l'uruguaià. Els d’Aguirre, animats pel gol, han desplegat el seu millor futbol aprofitant el desgovern en la defensa blanca. Stuani ha tingut una clara oportunitat per ampliar la diferència, però Diego López, com gairebé sempre, ho ha evitat. Als pocs minuts ha estat l'àrbitre Iglesias Villanueva qui ha anul•lat un gol legal a Héctor Moreno per una presumpta falta a Xabi Alonso. L'Espanyol, després dels últims dos mals resultats, tenia moltes ganes de reivindicar-se i ha estat clarament millor que el conjunt blanc en el primer temps.

Mourinho ha decidit moure la banqueta i ha substituït al jove Morata per Benzema. El tècnic portuguès ha intentat reactivar el seu atac, molt ben controlat per la saga blanc-i-blava, tot i que ha estat l'Espanyol qui ha gaudit de l'oportunitat més clara després de la represa amb una centrada de Wakaso a la que Sergio García no ha arribat per molt poc. Els espanyolistes transmetien molt bones sensacions. Malgrat això, en una falta dubtosa ha arribat el gol de l'empat del R. Madrid obra d'Higuaín, que ha rematat de cap una falta servida per Modric.

Malgrat el gol en contra, l'equip d'Aguirre no ha baixat gens la intensitat i ha seguit treballant a la màxima intensitat. L'Espanyol ha aconseguit que el seu rival no s'hagi sentit còmode en cap moment i, a més, els blancs s'han mostrat excessivament durs en moltes fases del partit. Els minuts finals del xoc han estat súper intensos amb tensió, oportunitat per a tots dos equips i polèmica. L'Espanyol no s'ha acovardit i ha tingut les seves opcions d’emportar-se els tres punts. Sergio García i Forlín han estat a prop del gol i també s'ha protestat unes possibles mans d'Essien a l'àrea. Al final del temps reglamentari, Víctor Sánchez ha estat expulsat de manera molt rigorosa per l'àrbitre. L'Espanyol a força de lluita, treball i fe ha aconseguit sumar un punt que sap a poc després del desplegament de joc dels blanc-i-blaus.


Fitxa tènica:

RCD Espanyol: Casilla, V. Sánchez, Forlín, Stuani, Sergio, Verdú (Simao, min.80), H. Moreno, J. López, Capdevila, Colotto i Wakaso (Raúl Baena, min.90).

Real Madrid: Diego López, Varane (Xabi Alonso, min.18), Kaká (Cristiano Ronaldo, min.55), Carvalho, Essien, Albiol, Modric, Higuain, Di María, Nacho i Morata (Benzema, min.45).

Àrbitre: Ignacio Iglesias Villanueva (C. Gallec). Per part de l'Espanyol, ensenya targeta groga a Stuani (min.30), J.Verdú (min.50), Wakaso (min.61), Forlín (min.80), Capdevila (min.89) i vermella a Víctor S. (min.90). Per part del R.Madrid, a Essien (min.41), Xabi Alonso (min.64), Modric (min.68), Carvalho (min.70), R.Albiol (min.76), Cristiano Ronaldo (min.80).

Gols: 1-0, Stuani (min.22); 1-1, Higuaín (min.57).

Incidències: 30.023 espectadors