Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

28/10/2012
0-0: Empat treballat
Imatge de complement


L'equip de Mauricio Pochettino encadena la tercera jornada consecutiva sense perdre

L'Espanyol va sumar un treballat punt davant el Màlaga en un partit molt disputat, sense massa opcions de gol i en el qual les defenses es van imposar als atacs. L'equip de Mauricio Pochettino va plantar cara al Màlaga, una de les revelacions de la temporada, i durant molts minuts va dominar al seu rival encara que, finalment, va haver de conformar-se amb un solitari punt. Els locals van lluitar sense sort fins a l'últim instant per aconseguir els tres punts

L'Espanyol va sortir amb molta força en els compassos inicials i amb Forlín com a principal protagonista ofensiu. L'argentí va disposar de les dues primeres oportunitats de gol per als blanc-i-blaus encara que no les va poder concretar amb encert. L'equip de Mauricio Pochettino va aconseguir posar en dificultats la defensa menys golejada de Primera Divisió.

Va ser un partit amb molta intensitat. Tots dos equips van exercir una enorme pressió al centre del camp i els dos jugadors cridats a liderar el joc, Verdú, per part de l'Espanyol, i Isco, per part del Màlaga, no van tenir massa opcions de desplegar el seu joc ni de mostrar la seva qualitat. Un partit tàcticament molt disputat sense quasi errors i en el qual van prevaler la pressió i la fortalesa física dels dos oponents.

L'Espanyol va plantar cara a l'equip de Pellegrini, una de les sensacions de la temporada tant en la Lliga com a Europa, i va tenir les seves opcions tot i que va faltar una mica de claredat en els metres finals. Wakaso i Verdú ho van provar amb sengles rematades des de la frontal que van sortir per sobre de la porteria defensada per Willy Caballero. El Màlaga, per la seva banda, amb un plantejament molt seriós, mantenia el seu ordre defensiu i buscava crear perill a la contra. Excepte en alguna jugada d'estratègia i en una rematada de cap de Demichelis, bastant perillosa, l'equip de Pochettino no va passar massa dificultats.

El guió després de la represa amb prou feines va variar tot i que Pochettino va donar entrada a Stuani en substitució de Longo per renovar l'atac. Verdú va confirmar aviat que l'Espanyol no es conformava amb l'empat i va posar en dificultats la defensa visitant amb un xut que va acabar en córner. El Màlaga va seguir confiant en el seu ordre defensiu per obtenir algun premi de la seva visita a Cornellà-El Prat i l'Espanyol va continuar assumint tot el pes ofensiu tot i que va trobar bastants problemes per desplegar el seu joc per culpa del plantejament de Pellegrini.

L'Espanyol va continuar insistint, sense precipitar-se, buscant la seva oportunitat per desencallar el partit i emportar-se la victòria. Wakaso va provar fortuna amb un parell de rematades llunyanes sense massa perill abans que tots dos entrenadors comencessin a realitzar canvis. Pellegrini va donar entrada a Joaquín, que està passant per un gran moment de forma, per intentar sorprendre a la defensa blanc-i-blava. Pochettino, d’altra banda, va confiar en Albín, recuperat de les seves molèsties. L'uruguaià va disposar de l'opció més clara per marcar però Willy va atrapar la seva rematada de cap sense massa dificultats.

Els minuts finals van ser de clar domini local i l'Espanyol va posar tot el seu esforç per aconseguir el gol de la victòria. Cornellà-El Prat somiava amb una nova victòria en els instants finals, però no va poder ser. Cristian Álvarez, en l'afegit, va intervenir per evitar el gol de Santa Cruz. Bon punt de l'equip que suma per tercera jornada consecutiva i que aconsegueix deixar la seva porteria a zero per primera vegada aquesta campanya.


Fitxa tècnica:

RCD Espanyol: Cristian Álvarez, Raúl R., Víctor S., Forlín, Sergio García (Albín, min.71), J.Verdú, Longo (Stuani, min.45), Héctor Moreno, Wakaso, C. Gómez (Raúl Baena, min.81) i Víctor Álvarez.

Málaga CF: Willy, Jesús Gámez, Weligton, Demichelis, Camacho, Seba F.M. (Joaquín, min.60), Iturra, Duda, Eliseu, Isco (Portillo, min.77) i Santa Cruz.

Àrbitre: Carlos Delgado Ferreiro (C. Basc). Per part de l'Espanyol, ensenya targeta groga a Wakaso (min.22), Víctor S. (min.33), Stuani (min.47), Forlín (min.80). Per part del Màlaga, a Seba F.M. (min.25), Iturra (min.32), Duda (min.50), Demichelis (min.66), Camacho (min.82).

Incidències: 21.267 espectadors