Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

21/10/2012
3-2: Victòria!
Imatge de complement


L'Espanyol guanya al Rayo en l'últim minut amb un gol de Stuani empès per tota la grada

Per fi. Un gol d'Stuani en l'últim minut va permetre a l'equip i a l'afició celebrar la primera victòria de la temporada. L'equip va tirar de casta i d'èpica, escenari en el qual es mou a la perfecció i va acabar aconseguint un triomf agònic però just pel malbaratament i l'esforç dels jugadors.

Després de tres setmanes tornava el futbol a Cornellà-el Prat. L'Espanyol, necessitat per la seva situació a la classificació, afrontava el partit amb ganes i bones sensacions després de la imatge oferta contra el Valladolid en l'última jornada de Lliga. Davant el Rayo, novament, l'equip va haver de superar una veritable prova de nivell. I ho va aconseguir per felicitat de tots encara que és sabut que l'espanyolista sempre ha de patir. Era una situació complicada i l'Espanyol la va aconseguir superar.

El partit va començar amb un parell d'intercanvis de cops i sense un dominador clar. Tot feia indicar que l'Espanyol hauria d'assumir el comandament de les operacions, mentre que el Rayo intentaria sorprendre a la contra. A partir del minut deu, aquesta previsió, es va confirmar. Una pèrdua en el centre del camp de Verdú la va aprofitar Leo per sortir a la contra en velocitat. Cristian Álvarez va guanyar en el mà a mà, però el jugador visitant no va desaprofitar el rebuig i va aconseguir marcar el primer per al seu equip. Després del gol va haver-hi diversos minuts sense futbol. Faltes, tres targetes grogues, pèrdues i constants interrupcions més dels nervis lògics de veure per darrere al marcador. Van ser uns instants complicats per a l'equip, però, poc a poc, va començar a recuperar les forces ja centrant-se en el partit.

L'equip de Pochettino va començar a apropar-se més a l'àrea visitant i al minut 21, Joan Verdú a punt va estar d'esmenar el seu error però la seva rematada va topar amb la base del pal. Sense gaire claredat, però amb més assiduïtat es van anar succeint les accions de perill fins que una pilota en llarg de Víctor Sánchez ho va aprofitar Verdú per aconseguir l'empat. El barceloní no va fallar davant Rubén per aconseguir el seu tercer gol de la temporada. El gol va ser una injecció d'ànims per als espanyolistes i abans del descans Javi López i Longo van estar prop d'aconseguir el segon, però Rubén ho va evitar amb dues bones intervencions.

L'Espanyol va sortir, després de la mitja, amb una única idea al cap: aconseguir el segon gol. Dit i fet. Després d'un parell d'avisos, Verdú va aprofitar una jugada amb múltiples rebots per aconseguir batre de nou a Rubén. Els de Pochettino van gaudir dels seus millors minuts i tant Verdú com Víctor Sánchez, amb una rematada espectacular des del centre del camp, gairebé van aconseguir sentenciar el partit. No obstant això, l'alegria va durar poc i el Rayo va aconseguir l'empat en la seva primera aproximació a l'àrea de Cristian Álvarez. Leo, de nou, va aconseguir superar el porter blanc-i-blau.

Després del gol del Rayo el joc es va tornar massa aspre. Faltes, canvis i l'expulsió de Labaka per una dura entrada a Javi López van impedir que el partit tingués ritme i això no va beneficiar gens l'Espanyol, que ho intentava però no trobava la manera. La superioritat numèrica li va durar poc als locals, perquè Colotto va acabar sent expulsat a deu minuts per al final en veure la segona groga. El partit es va anar morint encara Sergio García va fer somiar a la grada amb el tercer, però el seu xut va sortir molt desviat. Semblava que l'equip no trobaria la victòria, però el miracle va arribar. Sergio García va realitzar una sensacional jugada per la banda esquerra i Stuani va rematar de cap per a deliri de tots els pericos. Cornellà-el Prat va cridar el gol i va alliberar les tensions. Un petit pas, però molt important per a l'equip, l'afició i el club.

Fitxa tècnica

RCD Espanyol: Cristian Álvarez, Raúl R, Víctor, Forlín (Sergio García, min.69), Verdú, Longo, H. Moreno, Javi López (Stuani, min.73), Capdevila, Colotto i Wakaso (Baena, min.69).

Rayo Vallecano: Rubén, Tito R. R., G. Casado, Labaka, Gálvez, José Carlos, Piti (Adrián, min.78), Domínguez (Rodri, min.70), Javi Fuego, Mohammed (Trashorras, min.57) i Leo Baptistao.

Gol: 0-1: Leo (min.10); ; 1-1: Verdú (min.36); 2-1: Verdú (min.47); 2-2: Leo (min.63); ; 3-2: Stuani (min.93).

Àrbitre: Sr. Teixeira Vitienes (C. Càntabre). Ha amonestat a Gálvez (min.13), Rubén (min.14), Forlín (min.14), Colotto (min.42) i Rodri (min.73). Ha expulsado a Labaka (min.67) i a Colotto (mins.42 y 80).

Incidències: 21.497 espectadors