Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

01/10/2012
Derrota injusta
Imatge de complement



La plantilla considera que va merèixer l'empat • Els jugadors entenen l'enuig de l'afició i estan convençuts de treure la situació endavant

L'Espanyol va sumar davant l'Atlètico de Madrid la cinquena derrota de la temporada i va acabar la jornada com a cuer de la classificació. El conjunt blanc i blau va lluitar fins al final per intentar sumar un punt, però no va poder amb un rival que va fer valer el gol de Raúl García en el primer temps.

"No hi ha manera de guanyar i és molt difícil explicar el que li està passant a l'equip, però no podem baixar els braços", va dir Joan Verdú, que va considerar que el resultat més just hagués estat "un empat". El migcampista ha comentat que "no és només ja aquest per partit, però estic convençut que amb la primera victòria, l'equip tirarà cap amunt".

Igual de descontentament es va mostrar el davanter Cristhian Stuani, que va tenir dues bones opcions en el segon temps per marcar. "A la segona part vam sortir amb força però la pilota no va voler entrar. Marxem amb amargor, però lluitarem a mort per revertir aquesta situació", va indicar. L'uruguaià, així mateix, va instar els seus companys a no abaixar els braços: "Sabem que la revenja la tenim el cap de setmana".

El capità, Cristian Álvarez, per la seva banda, va assenyalar que l'únic camí és "seguir lluitant i intentar fer les coses de la millor manera". El porter va opinar que l'Atlètico de Madrid no va arribar tantes vegades per rebre tant premi, "però el futbol és això".

Finalment, Cristian Gómez va declarar que els jugadors han d'acceptar "les crítiques dels nostres seguidors" i va afegir que l'afició mereix "que l'equip pugui celebrar la seva primera victòria".