Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

07/09/2012
Amistós benèfic a Figueres pel foc que va assolar l'Alt Empordà el 22 de juliol
Imatge de complement


0-8: Merescut homenatge

L'Espanyol ha participat aquesta nit en un merescudíssim tribut a les víctimes dels incendis que van assolar el passat 22 de juliol el Alt Empordà i a totes les persones que van lluitar durant dies en l'extinció del foc que va cremar més de 13.000 hectàrees. El partit amistós, de caràcter benèfic, que s'ha disputat al Municipal de Vilatenim a Figueres, s'ha enfrontat al primer equip blanc i blau i una selecció de jugadors de la zona i no ha tingut cap història des del punt de vista futbolístic, però ha estat tenyit del record d'aquells moments que van coincidir amb l'estada dels blanc i blaus a Peralada i que ara ha servit per reconèixer l'esforç de tots els col•lectius i els milers de voluntaris que van participar en la lluita contra el foc. El pròleg del partit va comptar, a més, amb les precioses paraules de record de Francesc Cruayes per recordar una tragèdia que va marcar la comarca i que encara perviu en la memòria col•lectiva.

El partit va estar marcat pels detalls. Bones accions col•lectives, algun gol espectacular i el retorn de Mattioni als terrenys de joc després de dos anys d'absència per les dues greus lesions de genoll que va patir de forma simultània. Curiós, també, veure Ander Mirambell, el perico olímpic de skeleton, disputant també uns minuts amb el conjunt local. El 0-4 del descans amb dos gols de Simao (de falta directa i penal), un golàs de Wakaso i el de Stuani, també de penal, deixaven tot sentenciat i sense opcions a cap sorpresa per la diferència de categoria dels dos equips.

Si a això s'afegeix el 0-5 que va aconseguir Stuani, després d'una notable acció individual de Christian Alfonso en l'inici de la segona meitat, la distància en el marcador ja era insalvable. El davanter de l'Hospitalet es va encarregar d'anotar el sisè a la segona meitat i el setè una mica més tard en el tercer penal assenyalat de la nit. El vuitè el va signar David Cubillas després d'una passada del '24 'blanc i blau.

Ficha técnica

Selecció Alt Empordà: Joan Ureña, Joan Budó, Serra, Argi, Litus, Salam El Harche, Jairo, Marquitos, Mito, Pol i Carles Chacón.
També van jugar: Toni Vázquez, Gallego, Boada, Farrés, André Mabil, Giménez, Omar Hernández, Abraham Huget, Planas, Vilarrasa, Javi Amigo, Cortés i Mirambell.

RCD Espanyol: Kiko, Raúl, Víctor S., Tejera, Forlín, Stuani, Galán, Albín, Simao, Wakaso i Víctor Álvarez.
També van jugar: C. Alvarez, Mattioni, Verdú, Javi López, Capdevila, C. Gómez, Christian Alfonso, Pau, Miranda, Nacho Heras, De Amo, Armero, Duarte i Cubillas.

Gols: 0-1: Simao (min.23); 0-2: Wakaso (min.29): 0-3: Simao (min.36); 0-4: Stuani (min.43); 0-5: Stuani (min.50); 0-6: Christian Alfonso (min.70); 0-7: Christian Alfonso (min.84); 0-8: Cubillas (min.87).

Àrbitre: Sr. García Rosel (C. Catalán). Ha amonestat a Boada (min.83).

Incidencias: han representat al RCD Espanyol el presidente blanc i blau, Ramon Condal, els vicepresidents, Germán de la Cruz i Francesc Ciprés, el director esportiu, Ramon Planes, i el president de la FCPE, Alberto Ariza.