Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

02/08/2012
Tercer aniversari de la inauguració de l'Estadi RCDE


Feliç aniversari

Passen els dies, els mesos i els anys, però cap perico oblida el 2 d'agost de 2009, una de les dates més importants de la nostra història, el dia que es va inaugurar l'Estadi RCDE, la nostra casa. Avui es compleixen tres anys d'aquella jornada en què milers de socis i aficionats van gaudir d'un dia inoblidable ple d'emocions, carregat de sentiments i de espanyolisme en estat pur. El 2 d'agost la família perica va rebre una sobredosi d'optimisme per afrontar el futur amb més alegria i orgull. Després de molts anys esperant per fi va arribar el moment tan anhelat.

Des de primera hora del matí, milers de socis i aficionats blanc i blaus es van desplaçar als voltants de Cornellà-el Prat per viure, en primera persona, una jornada que va resultar inoblidable per l'ambient, les activitats, les sorpreses, el partit contra el Liverpool ... Encara que, possiblement, el moment més màgic va ser localitzar el seient i seure per primera vegada en la nova localitat de l'Estadi RCDE, un instant anhelat durant anys per tots els que formen part del RCD Espanyol.

La família perica portava molt temps esperant un dia com aquell i volia assaborir cada instant i guardar al disc dur tots els detalls i les anècdotes que se succeïssin. Poques vegades s'ha vist tanta alegria en els socis i seguidors pericos com aquell dia en què hi va haver una autèntica explosió de sentiment espanyolista. Petons, abraçades, fotos, gestos i mirades còmplices entre tots els que es van acostar a Cornellà-el Prat per formar part de la nostra història i ser protagonistes.

És difícil reflectir en paraules la felicitat que es va viure aquell dia a Cornellà-el Prat. Un somriure esbossava en el rostre de tots els pericos. També hi va haver qui no va poder reprimir les llàgrimes en recordar el llarg camí que havia recorregut per arribar a l'Estadi RCDE i pensar en tots aquells que es van quedar sense gaudir-lo. Fos com fos, per l'espanyolisme va ser inoblidable, un record que romandrà per sempre en la memòria de tots els pericos. Després de molts esforços i d'un llarg camí, el somni dels espanyolistes es va fer realitat.

Els pericos seguim presumint d'un dels millors estadis del món. Cornellà-el Prat s'ha convertit en un referent per a aficionats, clubs i professionals de tots els sectors que no oculten la seva admiració per les nostres instal•lacions. Els espanyolistes poden estar orgullosos, sens dubte, l'Estadi RCDE, una autèntica meravella.