Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

12/07/2012
Wakaso, tercer fitxatge
Imatge de complement


El polivalent jugador ghanès firma per quatre temporades amb l'Espanyol

Wakaso Mubarak s'ha convertit aquesta tarda en el tercer fitxatge del primer equip blanc i blau. El polivalent jugador ghanès arriba procedent del Villarreal CF on ha demostrat les seves aptituds per jugar en diferents posicions del centre del camp aportant recuperació, intensitat i control de la pilota. El jugador de 21 anys s'ha compromès per a les pròximes quatre temporades amb el RCD Espanyol.

El migcampista va debutar com a professional al seu país d'origen, concretament a les files del Ashanti Gold. Posteriorment, i amb només 18 anys, va donar el salt a Europa per enrolar-se a les files de Elche CF. Després de tres anys en el conjunt il•licità va signar pel Villarreal CF, club que el va ascendir del filial al primer equip al poc temps d'haver-lo incorporat.

Wakaso arriba a l'Espanyol després d'haver-se produït un acord de traspàs entre clubs. En previsió de tancar l'acord, el jugador ja ha passat preventivament i de forma privada aquest matí la revisió mèdica a la Clínica Creu Blanca i les proves físiques pertinents al CAR de Sant Cugat. Posteriorment, el jugador s'ha desplaçat a l'Estadi RCDE per signar el seu nou contracte amb el club blanc i blau.

El jugador viatja aquesta tarda a Vila-real per resoldre assumptes personals, i a la nit arribarà a Peralada per incorporar-se a l'estage del primer equip. Demà al matí ja s'exercitarà amb els seus nous companys, i serà presentat oficialment davant els mitjans de comunicació a les 16:30h a la sala de premsa de l'Hotel Peralada.