Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

22/10/2006
A rematar la setmana
www.rcdespanyol.com


Valverde assegura que "el plat final i més important és el partit de demà"

Ernesto Valverde no té cap dubte que el partit de demà s'ha convertit en el més rellevant d'una bona setmana. L'equip blanc-i-blau, que va sumar un punt en El Madrigal i va signar una clara victòria en el partit de la Copa de la UEFA, sap que aquest línia de millora haurà de ser confirmada demà davant el Racing.

El tècnic no ha dubtat en assenyalar que "duem una bona setmana, però el plat final, que, a més és el més important, és el què ens falta. El partit de demà és transcendental perquè només tenim cinc punts i perquè hem de sortir d'on estem i aquesta és la nostra oportunitat. És un partit clau. No volem passar més temps sense guanyar en la Lliga".

Valverde també ha reconegut la bona línia de l'equip, però ha assegurat que se sent "satisfet" de la consciència en la que ha entrat el grup "per a no encaixar gols. No estem donant ocasions al rival. Estem bé, però ens falta donar un pas més en la creació d'ocasions de gol. Hem de tractar de no llençar-nos tant enrere".

Del partit de demà, ha apuntat que preveu que sigui complicat, "dels que ens costi arribar a la seva àrea. És un rival que s'arma bé enrere i que després busca les seves opcions ofensives. Demà ens enfrontarem dos equips que estem molt junts en la classificació i el valor dels punts s'incrementa".

Precisament per a afrontar aquesta situació, Valverde ja ha anunciat canvis, motivats, fonamentalment, "perquè el dijous vam tenir un partit molt exigent i hem d'afrontar aquest partit amb tot just tres dies. Sempre hi ha un problema d'enfocament quan hi ha tantes competicions, però tenim clar que el partit important és el de demà".

Valverde, que no ha dubtat en assenyalar que el nivell de l'Espanyol està per sobre del que demostra la classificació, ha tingut, no obstant això, paraules d'autocrítica per a apuntar que "hem de demostrar-ho en el camp. Conforme avança la Lliga un es va posant on ha d'estar. Si no estem més amunt és perquè no ho hem merescut. Hem de jugar millor".