Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

21/10/2006
Zabaleta veu l'equip amb més confiança
www.rcdespanyol.com


"Estem fent les coses bé i el treball està donant resultats"

El bon partit davant l'Sparta de Praga ha tornat la confiança als jugadors blanc-i-blaus. La victòria ha deixat, no sols el bon regust del pas endavant a Europa, sinó la certesa que l'equip ha entrat en una bona línia de joc. "Estem amb tranquil·litat, en una línia ascendent, sabent que estem fent bé les coses i que el treball està començant a donar resultats. Portem tres partits sense encaixar cap gol i això és molt important per al bon funcionament de l'equip", ha argumentat Zabaleta.

El jugador argentí ha insistit en el fet que "de mica en mica hem anat trobant l'ordre, cada dia hi ha més confiança en les nostres possibilitats i això es nota al terreny de joc. L'estar bé defensivament ajuda a què la resta també funcioni. S'ha guanyat en solidesa i ara li hem de donar continuïtat, ser més regulars en aquest aspecte".

Per a Zabaleta, la victòria d'ahir ha significat "un cop de moral important que cal arrodonir davant el Racing. El rival d'ahir és un equip de Champions, amb nivell, i nosaltres vam demostrar tenir personalitat en els moments difícils".

L'argentí també ha destacat el gran treball defensiu de tot l'equip, però ha abocat elogis en Jarque i Torrejón dels qui va dir que "ens ha vingut bé veure com van lluitar amb un davanter tan corpulent com el de l'Sparta. Ha estat com una prova del que es veurà diumenge davant del Racing. Aquest serà un partit molt important perquè els tres punts són vitals per desenganxar i col·locar-nos en una zona còmoda de la classificació".