Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

19/10/2006
Valverde: 'Volem començar guanyant'
www.rcdespanyol.com


Ernesto Valverde ha assegurat que es planteja el partit davant l'Sparta de Praga amb la intenció, no només que l'equip doni una bona imatge, sinó també amb la "de guanyar". "És el primer partit de la lligueta i volem començar bé, començar guanyant, però això mateix estarà pensant l'Sparta, que sap que una victòria pot ser molt important per passar a la següent fase", ha comentat.

El tècnic blanc-i-blau ha reconegut que l'equip ha ofert una imatge molt diferent a la UEFA -"a l'eliminatòria amb l'Artmedia vam marcar cinc gols"- i per això ha insistit que "aquesta vegada no hi ha partit de tornada. És una competició que, si vols seguir endavant, necessites guanyar almenys dos partits".

Valverde ha donat per tancada la polèmica que s'ha suscitat amb Luis García i simplement ha comentat que "per tots els partits intento convocar als millors per guanyar" i ha retret que es parli tant d'aquest tema "perquè a cada partit juguen 11 i es convoquen a 18".

El tècnic ha assegurat que, a més del partit de demà, també està pensant en el del proper diumenge. "Valoro la situació de l'equip i tampoc se m'escapa que dins de tres dies tenim un altre partit molt important. La veritat és que els punts de demà són importants no només pel que tu sumes, sinó perquè impedeixes que ho faci el teu rival".