Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

18/10/2006
L'Espanyol ja és a Praga
www.rcdespanyol.com


El Espanyol ja es troba a Praga on demà (20.15 hores, Canal 33) s'enfrontarà al AC Sparta en el primer partit de la lligueta de la Copa de la UEFA. Serà un duel inèdit perquè ambdós equips no s'han enfrontat mai, si bé és cert que el conjunt blanc i blau sempre ha superat en les seves eliminatòries als equips txecs als que s'ha enfrontat.

Valverde ha desplaçat a la capital de la República Txeca una expedició de jugadors en la qual apareixen quatre cares noves (Luis García, Ito, Jonathan Soriano i Riera) respecte a l'últim partit disputat en la Lliga enfront del Vila-real.

L'Sparta apareix com un dels grans favorits del grup F, al costat del Ajax, per passar a la següent ronda europea. No obstant això, els blanc i blaus han viatjat sense cap tipus de complexes i confiats que assoliran un resultat positiu en aquest debut a la lligueta europea, possiblement recordant que l'any passat, en unes circumstàncies similars, l'equip va derrotar, en un bon partit, al Lokomotiv de Moscou.

L'Sparta és un dels grans del futbol txec i un històric a Europa, on ha disputat, fins a la data, 178 partits internacionals en les seves diferents competicions. En l'actualitat està classificat en la tercera posició del campionat del seu país i només coneix una derrota en les deu jornades disputades, en les quals ha guanyat cinc partits i ha empatat en els altres quatre.

Una de les curiositats que s'han donat en el viatge blanc i blau és que a Praga el Espanyol ha coincidit fins a fa unes hores amb el Sevilla, equip que demà s'enfronta al Slovan Liberec, també en UEFA. En la zona cèntrica, el veritable motor turístic de la ciutat, s'han pogut veure a alguns grups d'aficionats sevillistas i 'pericos' comentant la situació dels equips.