Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

16/10/2006
El filial cau a l'últim minut
www.rcdespanyol.com


Vilajoiosa 2 - Espanyol B 1

L'Espanyol B, amb nombroses baixes, va caure derrotat davant el Vilajoiosa (2-1) en un notable partit dels jugadors de Rubi, que van plantar cara fins al final davant un adversari que es va trobar amb la sort de marcar el gol de la victòria pràcticament a l'última jugada del xoc.

El tècnic espanyolista ja va avisar que el Vilajoiosa era un rival molt complicat, malgrat els dolents resultats que havia obtingut fins al moment al seu feu. L'Espanyol B, conscient de la qualitat de l'oponent, va sortir amb molta força i aviat va començar a crear oportunitats. Malgrat això, quan millor estaven jugant els de Rubi va arribar el primer gol local obra de Sestelo.

El filial espanyolista va mantenir el componiment i va seguir aguaitant la porteria defensada per Emilio fins que Bussy va anotar el gol de l'empat aprofitant un error defensiu dels locals. El gol feia justícia al bon joc de l'equip de Rubi que sempre va plantar cara.

El partit es va tornar més igualat encara a la segona meitat. Els blanc-i-blaus, amb un gran Biel sota els pals, van respondre a la perfecció davant la pressió local i van fer molts mèrits per endur-se un bon resultat. No obstant això, la mala sort es va encebar amb els espanyolistes que van encaixar el segon gol en els últims minuts del partit.

El filial blanc-i-blau segueix sense estrenar-se fora de casa aquesta temporada, encara que els marcadors no estan fent justícia al joc desplegat pels futbolistes que entrena Rubi. Els espanyolistes tractaran de treure's el mal sabor de boca la propera setmana a casa davant l'Eldenc.