Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

12/10/2006
Valverde: "Si guanyem a Vila-real, seran tres punts d'or"
www.rcdespanyol.com


Després de la parada de lliga de la passada setmana, Ernesto Valverde ja té la mirada posada en el partit de diumenge davant el Vila-real. El tècnic sap que, per la situació esportiva que passa l'equip, haurà d'afrontar el partit amb la recerca d'un resultat positiu. "Sabem que serà un partit complicat perquè el Vila-real és un equip que té molt de joc. És un bloc amb jugadors amb molta qualitat. Aquest any no disputa una tercera competició, no està a Europa i això els pot beneficiar. És un equip que està capacitat per estar a dalt", ha dit.

Valverde ha insistit que l'equip necessita puntuar, entre d'altres coses, perquè "les distàncies a la classificació són molt curtes. Tenim diversos rivals a només tres punts pel que si guanyem a Vila-real, seran tres punts d'or i ens col·locarem a la zona còmoda de la taula".

L'entrenador blanc-i-blau ha apuntat que "la parada de la Lliga ens ha servit per entrenar més, ara que vénen molts partits seguits. Hem aprofitat per millorar algunes qüestions. Es nota en els entrenaments que l'equip està centrat, amb ritme".

Finalment, Valverde ha reconegut que esperava dificultats respecte al nivell de joc de l'equip perquè "això és normal. Les coses en el futbol mai són fàcils. Sempre hi ha dificultats, problemes que es van solucionant. D'aquí que és vital anar sumant punts el més ràpid possible".