Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

10/10/2006
Tamudo: 'L'Espanyol és més gran que qualsevol persona'
www.rcdespanyol.com


El davanter tanca files entorn del vestidor i al propi tècnic

Una setmana després que Luis García assegurés que no es trobava bé físicament, la qual cosa va derivar en un debat públic sobre la situació real de l'equip, Raúl Tamudo ha aparegut públicament per posar el punt final amb una reflexió madurada i en la que ha tornat a demostrar la seva implicació al club i al vestidor.

"L'Espanyol és molt més gran -ha començat dient quan se li ha preguntat sobre si ell era el veritable culpable- que qualsevol persona. És un tema que hauria d'acabar. Jo no parlaré més d'això. És una cosa que no té ni cap ni peus i com més parlem, pitjor. Només cal pensar en el futbol. Jo només vull jugar, marcar gols i guanyar partits. Independentment que jugui o no de titular, sóc el més feliç del món quan l'Espanyol guanya i el que més fotut està quan perd".

El davanter, que ha confessat que es troba molt recuperat dels seus problemes al turmell dret, ha insistit, quan se li ha preguntat pel suposat mal ambient del vestidor que "aquesta és la pregunta del milió. Jo dic que no és així. El vestidor està bé i està treballant amb la idea de donar-li la volta a la situació, però per molt que ho diguem Iván i jo sembla que no se'ns creu. Sempre que surtin aquests temes intentaré desmentir-ho perquè primer que res és l'entitat i no és bo, sobretot quan no és veritat i quan hi ha gent que manipula la realitat del vestidor".

El de Santa Coloma no ha volgut alimentar aquest debat ni ha entrat a contestar a les paraules del director esportiu, Paco Herrera, i només ha assegurat que "hem parlat i els dos sabem el que pensem. No hi ha més problema". Malgrat això, sí que ha reconegut que "em fa mal, després de tants anys, que sempre surti gent de sota de les pedres per criticar. Amb el pas del temps m'he anat fent una mica immune i ja no m'afecta l'entorn perquè sóc feliç entrenant i jugant a futbol".

Tamudo també ha assegurat que ha comentat tot allò que ha succeït amb el mateix Luis García, però ha conclòs la polèmica afegint que "no cal donar-li més voltes. Això és un equip de futbol i sempre se li dóna molta importància als temes extraesportius, quan del que s'ha de parlar és de futbol perquè el que marca el futur d'una entitat és que la pilota entri".

Preguntat sobre la seva opinió de les declaracions d'ahir d'Iván De la Peña, el davanter blanc-i-blau ha insistit en el fet que el càntabre "és un jugador que s'ha adaptat tan bé a l'Espanyol que és normal que coses que escolta li facin mal. Potser sí, hauria d'haver sortit algú, però tampoc passa res. Amb el pas del temps veus que no cal donar-li importància a gaires de les coses que passen".

Tamudo tampoc ha dubtat a posicionar-se al costat de l'entrenador i ha subratllat que "no sé d'on es treuen els rumors que no estem al cent per cent amb Valverde. Té tot el nostre suport i tot el nostre respecte i ell és el primer que vol treure això endavant".

Finalment, ha insistit en el fet que "no penso en una altra cosa que no sigui la victòria diumenge davant el Vila-real. Estem treballant bé i al final el que val és sortir al camp i guanyar els partits. Quan guanyem, tot tornarà a la normalitat. Sumar punts és el que al final compta".