Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

09/10/2006
De la Peña: 'Som favorits davant el Rayo'
www.rcdespanyol.com


El migcampista lamenta que 'sempre s'apunta en la mateixa direcció' pels mals resultats

Iván De la Peña no ha tingut inconvenient a valorar positivament el sorteig de l'eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei, que enfrontarà l'Espanyol amb el Rayo Vallecano, i, tampoc, a assegurar que l'encreuament de declaracions que es va viure la setmana passada està totalment conclòs, encara que ha lamentat que "sempre que hi ha mals resultats, s'apunta en la mateixa dirección".

Per a De la Peña, l'enfrontament davant el Rayo converteix als blanc-i-blaus en favorits. "Serà una eliminatòria complicada, encara que partim com a favorits. Som els actuals campions de la Copa i defensem el títol. Esperem arribar a la final i guanyar-la un altre cop. Hem de pensar en el Rayo amb tot el respecte, però, com he dit, som favorits i ho hem de demostrar al terreny de joc".

El càntabre, a més a més, ha restat importància al fet de jugar una eliminatòria més que l'any passat. "Si volem ser campions cal superar tots els partits complicats que tinguem. Anirem amb moltes ganes".

De la Peña, també ha aprofitat per concloure tota la polèmica que s'ha suscitat durant la passada setmana i ha recordat que "sempre que hi ha mals resultats s'apunta en la mateixa direcció, sobretot als capitans, i nosaltres no hem dit res. Tot el mal sembla que siguem Tamudo i jo, sempre. No sé si és per desviar l'atenció, però si és perquè el club vagi millor no tinc cap problema a assumir-ho. Des de dins fa mal perquè vestidors com aquest hi ha molt pocs a Primera Divisió i ho puc assegurar. Nosaltres no podem fer una altra cosa que desmentir-ho i després, ens creuran o no. Per a nosaltres el més important és el tema esportiu, el partit amb el Vila-real. Tenim moltes ganes de treure un resultat positiu per canviar aquesta situació en la Lliga. Esperem que el joc i els resultats canviïn ja aquest diumenge".

El migcampista ha destacat que, durant la seva etapa a l'Espanyol, "en els moments de crisi, s'ha de demostrar al camp i crec que ho hem demostrat amb escreix. Jo carrego amb la responsabilitat que em pertany dins un terreny de joc i ho faré sempre. Però no m'agrada aquest tipus de 'males fames' que ens posen perquè és mentida. Ni a mi ni a cap jugador ens agrada això. Ens hagués agradat que algú del club ho hagués desmentit, però ja sortim nosaltres a desmentir-ho. Els problemes de vestidor no existeixen, no han existit mai. Que jo tingui més relació amb uns que amb altres és normal, com també que hi hagi jugadors tinguin millor relació amb altres que amb mi. Això passa sempre a tot arreu".

En tot cas, De la Peña ha donat "el tema per acabat" i ja insistit en el fet que "hem de mirar al futur. Millorar el tema esportiu, que és obvi. I en això és el que hem d'estar tots nosaltres, a tenir una situació tranquil·la per aspirar a objectius més alts".

El jugador ha conclòs assenyalant que desitja que des d'ara en endavant "canviï la situació. El Vila-real serà molt complicat, perquè és un equip que pot aspirar al títol, però anem amb la intenció de treure alguna cosa positiva per afrontar els partits de Copa amb més il·lusió".