Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

06/10/2006
2-0: Renyits amb el gol
www.rcdespanyol.com


L'Espanyol cau davant el St.Etienne després de desaprofitar nombroses ocasions

L'Espanyol cau davant el St.Étienne després de desaprofitar nombroses ocasions. Les coses del futbol. O el que es resum com que l'Espanyol es va quedar sense marcar i va perdre un partit amistós davant el Saint Etienne francès, a Annecy, en el qual va comptabilitzar, no obstant això, una desena de clares oportunitats.

Els blanc i blaus podran presumir d'haver completat els primers 45 minuts amb un notable joc d'atac, amb insistència, amb alternatives, tant per la dreta com per l'esquerra, amb un joc vistós, amb fins a set oportunitats realment clares d'aconseguir un gol i, malgrat això, van marxar al descans perdent per la mínima.

El Saint Etienne, sense fer res de l'altre món, es va endur l'avantatge que li va donar el joveníssim colombià Guarin (juga en qualitat de cedit pel Boca Juniors), en una jugada en la qual es va ficar per velocitat entre Sergio Sánchez i Torrejón i va batre Iraizoz amb un tir creuat amb l'esquerra. Injust és poc i més si es té en compte que entre Tamudo i Jonathan van tenir prou per fabricar totes les oportunitats blanc i blaus abans del descans. El de Santa Coloma, brillant i incisiu, va deixar de taló per Jonathan que, sol davant el porter, va llençar fora.

Era el minut 10. Tamudo va repetir una bona rematada en el 13 i altre, després d'una jugada d'estratègia, que va sortir fregant el pal, en el 19. I una altra ocasió més que va obligar a una bona intervenció de Viviani, en el 23. I dos més, per si havia dubtes, en el 33 i en el 35. I per tancar el primer temps, Jonathan va repetir un u contra u amb el porter que tampoc va poder culminar.

Després del descans, Valverde va decidir canviar l'onze complet, menys a Gorka Iraizoz, que es va mantenir a la porteria. L'Espanyol va sortir, com en la primera meitat, amb ganes. Ben posicionat, movent la pilota amb criteri i buscant la porteria de Viviani. La primera oportunitat, una altra vegada increïblement malmesa, la va tenir Coro quan, en el minut 53 quan, en dues vegades, no va encertar a rematar un centre des de l'esquerra de Riera.

En el moment en què millor estava actuant l'Espanyol va arribar el segon gol francès. Guarin, una altra vegada, va llençar sobre la porteria d'Iraizoz sense massa convenciment un xut escorat. El porter navarrès, possiblement tapat per Chica, no va arribar a detenir la pilota que es va colar al costat del pal esquerre. El partit es va acabar aquí. L'Espanyol, sense rendir-se, va descobrir que el Saint Etienne li buscaria contínuament l'esquena en els ràpids contraatacs que feia cada vegada que recuperava la pilota.