Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

04/10/2006
Paco Herrera: "No és una crisi, sinó un problema de vestidor"
www.rcdespanyol.com


El director esportiu està convençut "que tot es resoldrà internament"

Francisco Herrera ha volgut deixar clar que el 'problema' entre Luis García i Valverde no té la rellevància que se li volgut donar i ha assegurat que "tot hauria de resoldre's al camp".

El director esportiu, que ha apuntat que no ha parlat personalment amb cap de les parts sobre aquesta qüestió, ha reconegut que "segurament tot es resoldrà de manera interna, com s'ha fet sempre en el futbol. A tots els equips hi ha sempre dos o tres jugadors que són líders i que són els que acaben solucionant aquests temes al marge d'entrenadors, presidents i fins i tot afició. Això no és una crisi, sinó un petit problema de vestidor que es magnifica. Si no tenim aquesta solució al vestidor també tindrem un problema al terreny de joc perquè no hi haurà lideratge per tirar del carro".

Herrera ha insistit, malgrat això, que està convençut del treball que està realitzant Valverde al capdavant de l'equip. "Crec que està fent un treball seriós, conscienciós i autocrític quan les coses no surten. La meva valoració és positiva al marge dels resultats esportius que està aconseguint, però que no són tan llunyans del que seria normal. Si hagués guanyat 1-0 al Nàstic ara no tindríem aquesta conversa. Crec que cal transmetre tranquil·litat i paciència. El seu treball em sembla bo i mereix tenir continuïtat", ha assenyalat.

El director esportiu blanc-i-blau ha insistit en el fet que "Valverde té clar que aquesta és una plantilla per fer una bona campanya. Segurament aquí és on ell estigui més dolgut perquè li falti un resultat més positiu".

Per a Paco Herrera, les declaracions de Luis García s'han "magnificat". "No crec que ell desitgés provocar el que ha provocat. Crec que és un tema que he de parlar amb el jugador, però insisteixo en el fet que crec que Luis no vol dir això exactament. Ha sortit així i ho hem de reconèixer com a tal, però les seves intencions eren les d'expressar que està de mala gana amb sí mateix i que no es troba tot com ha estat en altres èpoques", ha conclòs.