Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

02/10/2006
Valverde: "Després del descans hem demostrat més orgull"
www.rcdespanyol.com


Curiosament, mentre 'Cuco' Ziganda donava per bo l'empat de Montjuïc, Ernesto Valverde no ha pogut ocultar la seva decepció pel simple punt aconseguit. El tècnic blanc-i-blau ha assegurat que l'empat "ha estat just", però també ha desvetllat que "no hem fet el què havíem de fer per a guanyar el partit. Osasuna ha estat millor que nosaltres en la primera meitat, encara que, la millor ocasió l'ha tingut Pandiani. En la segona meitat, quan hem apretat, la oportunitat més clara va ser per Webó. Després del descans hem demostrat una mica més d'orgull i hem anat cap endavant".

Per Valverde, el millor del partit ha estat "en l'actitud que ha tingut amb nosaltres l'afició. No han deixat d'animar en tot el partit i han estat sempre aquí, al nostre costat. Entenc que al final, marxessin una mica decebuts".

L'entrenador blanc-i-blau, no obstant això, ha apuntat que "aquesta és una carrera de fons. Tenim quatre punts i cal sumar com sigui. Amb aquest partit hem aconseguit un punt, però som conscients que per aquest camí no podem seguir. Cal ser més forts".