Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

28/09/2006
Valverde: "No ens podem equivocar"
www.rcdespanyol.com


El tècnic insisteix en el fet que "per passar una eliminatòria de UEFA cal fer dos bons partits"

Ernesto Valverde vol que el seu equip se centri absolutament en el doble compromís setmanal que ha d'afrontar davant l'Artmedia i Osasuna i així ho ha plantejat aquest matí, després de l'entrenament que ha realitzat.

"No tenim un mal resultat de l'anada", ha comentat el tècnic referint-se a l'enfrontament davant l'Artmedia. "Vam perdre l'ocasió de resoldre allà perquè vam tenir l'oportunitat de guanyar, però no ho vam fer i ara no ens podem descuidar. És un partit en què no ens podem dormir. Respecte a la Lliga, encara ens queden tres dies".

Valverde té claríssim la rellevància que té el partit davant el conjunt eslovac i no ha dubtat a assenyalar que "no ens podem equivocar. Ja vaig dir que per passar una eliminatòria de UEFA cal fer dos bons partits. Allà ho vam fer, però no n'hi ha prou. Cal repeti?-ho perquè un mal dia ens treu de la competició. No podem fallar per la competició que és i perquè no estem jugant bé, no estem traient bons resultats i hem d'agafar l'ona ràpid".

El tècnic, que ha assegurat que es troba molt tranquil, ha insistit en el fet que "sóc conscient que l'equip ha de millorar en moltes coses i estic treballant en això. El diagnòstic no és difícil: només cal guanyar partits, demà i diumenge, però després cal fer-ho al camp".

Per a Valverde, el resultat de l'anada "ens fa favorits. Cal acceptar-ho i cal assumir-ho. Però també cal referendar-ho. Quan un se sent favorit és quan es comença cometre el primer error. Una cosa és que siguis favorit perquè tinguis un bon resultat i un altre que t'ho creguis més del compte perquè és quan comences a perdre".

Respecte a l'Artmedia, l'entrenador blanc-i-blau ha assegurat que espera "un partit com el de Bratislava. És un equip que juga gairebé sempre en llarg i buscant el rebuig".

Per a Valverde, que no es planteja fallar en aquesta eliminatòria, el partit de demà té molta importància. "Ens juguem, a més de seguir endavant, unes altres coses de caràcter anímic i poder retrobar-nos una mica amb nosaltres mateixos. Hem de jugar millor, és una cosa que està clara, però hem de fer-ho tant ofensiva com defensivament. De vegades el futbol és molt complicat i altres, molt més senzill. Cal jugar bé i amb intensitat i això és el que busquem", ha comentat.