Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

22/09/2006
Riera viurà "un partit especial"
www.rcdespanyol.com


Per a Albert Riera, el partit de diumenge davant el Mallorca, serà un partits amb una gran significació personal. El jugador blanc-i-blau, que va passar per totes les categories inferiors del Mallorca des dels catorze anys fins que va arribar al primer equip, ha assegurat que "per a mi serà un partit especial. És un partit que, fins ara, no he pogut fer. Me'n vaig anar a Bordeus com qui diu d'un dia per a un altre i no he pogut tornar a jugar a Mallorca. És un partit que em fa molta il·lusió perquè, d'una banda, no em vaig poder acomiadar de l'afició i d'una altra, m'enfronto a l'equip que em va donar l'oportunitat d'arribar a Primera".

El migcampista mallorquí, malgrat això, ha assegurat que anirà amb la intenció d'aconseguir els tres punts. "Sabem que ens enfrontem a un rival directe a hores d'ara pel lloc en què estem en la classificació. Nosaltres tenim la necessitat de guanyar i anirem molt mentalitzats".

Riera també ha destacat que "en les properes setmanes tenim enfrontaments amb rivals molt pròxims i és important que no fallem, encara que de vegades aquests partits són més difícils que contra rivals més forts".

El jugador blanc-i-blau, de 24 anys, ha recordat aquesta dada quan ha parlat sobre la seva progressió com a futbolista. "A la meva edat, si no pensés que puc millorar cada dia i aprendre coses... És obvi que puc progressar i tinc ganes d'aportar coses a l'equip perquè sé que puc donar més que el que s s'ha vist fins ara".