Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

14/09/2006
Valverde: "Volem guanyar per treure'ns el mal sabor de boca"
Font: www.rcdespanyol.com


Aquesta tarda, abans que l'equip s'exercités a l'escenari del partit de demà davant l'Artmedia, Ernesto Valverde ha comparegut davant els mitjans de comunicació i ha donat a conèixer les seves sensacions davant un partit tan important com l'estrena a Europa com a tècnic de l'Espanyol. Ha estat clar. En to positiu, l'entrenador del nostre equip ha assegurat que "volem guanyar, ja que és la millor manera de treure'ns el mal sabor de boca que tenim després dels últims resultats. Sabem que l'Artmedia no serà un rival senzill", ha explicat Valverde, que ha seguit: "Fa temps que ho vaig seguint i penso que era un dels més complicats que ens podia tocar. Malgrat que ha canviat d'entrenador (dilluns passat va canviar de tècnic i s'asseurà a la banqueta Stefan Horny), segur que tractaran de fer un bon partit davant els seus aficionats, pel que hauríem de fer un partit seriós i contundent".

Valverde va ser clar un cop que es va conèixer l'aparellament davant l'equip eslovac. Per aquest sentit, el tècnic extremeny ha reconegut el potencial del rival de demà, que la passada temporada va deixar fora de la Champions un conjunt de renom com el Porto. "Penso que al bombo hi havia equips més assequibles, però nosaltres estem bé i amb certa ansietat d'aconseguir una victòria", ha assenyalat Valverde, que ha confirmat que Gorka Iraizoz serà el porter titular aquesta nit en detriment de Carlos Kameni.

Un dels futbolistes que veurà el partit per televisió demà serà Jônatas Domingos, fitxatge estrella d'aquesta temporada i que després de jugar a La Romareda, Valverde ha volgut donar-li descans: "Es tracta que de mica en mica vagi entrant en els esquemes de l'equip. Després de jugar en el Ciutat de Barcelona i davant el Reial Saragossa el millor és que descansi en el partit de demà".