Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

13/09/2006
A punt per al debut europeu.
Font: www.rcdespanyol.com


L'Espanyol ha arribat a mitja hora de la tarda a Bratislava, on arrencarà demà la seva participació en la Copa de la UEFA. El conjunt blanquiblau es medirà al FC Artmedia, un equip que la passada campanya va competir amb els grans en la Champions, però que aquesta temporada no acaba d'arrencar en el campionat de lliga de la República Eslovaca.

L'Artmedia es troba al setè lloc de la classificació, de dotze equips possibles, després que perdés dissabte passat per un clar 4 a 0 davant el, aleshores, colista de la lliga.

L'Espanyol acudeix a aquesta cita amb les baixes de De la Penya, Jônatas i Sergio Sánchez, respecte a la llista de convocats de l'última trobada davant el Saragossa. Per contra, Valverde ha inclòs entre els jugadors que s'han desplaçat a Moha, Velasco, Ito, i el canterà Chica, que encara no havien entrat en cap de les convocatòries de la lliga.

Aquesta tarda, a partir de les 18.45 hores, l'equip s'entrenarà al Tehelene Pole Stadion, terreny en el qual habitualment juga el Slovan de Bratislava i la selecció nacional, però que demà acollirà el debut europeu dels blanc-i-blaus.