Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

11/09/2006
L'Espanyol, a la Diada
Font: www.rcdespanyol.com

Com ja és tradicional, els representants del RCD Espanyol han acudit, encapçalats pel seu president, Daniel Sánchez Llibre, en la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova dins dels actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya.

Acompanyant-lo en aquest dia festiu han acudit els consellers Ramon Condal, Sebastián Javier, Joan Collet, Daniel Ballart, els jugadors del primer equip Chica i Jonathan Soriano, i els del filial Martins i Serrano. I tampoc han faltat a la cita representants de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol i el seu president, Ramon Rius.

Les esbroncades i els xiulets a la delegació blanc-i-blava solen ser habituals, i aquest any s'han tornat a repetir en forma de càntics d'alguns seguidors blaugranes, que han destorbat la correcta celebració de l'acte, demostrant una intransigència i el poc respecte per la nostra institució.

Així ho ha denunciat el conseller Joan Collet, expressant que "aquesta actitud denota que aquestes persones no coneixen gens la història de l'Espanyol i la seva vinculació a Catalunya".

No obstant, aquests fets són la demostració que "ja s'han deixat de posar en contra nostre en termes polítics i ara només hem d'aguantar l'himne de l'equip rival de la ciutat, demostrant que el nostre club té una clara implantació a Catalunya".

La ofrena ha tingut lloc a les 9.45, posterior a la representació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la delegació blanc-i-blava ha estat acompanyada pel Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

Finalment, el vicepresident del RCD Espanyol, Pere Botet, ha assistit a l'acte institucional commemoratiu de la Diada celebrat al Parlament de Catalunya.