Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

10/09/2006
Valverde: 'El Saragossa ha fet un equip per estar a dalt'
Font: www.rcdespanyol.com

A 24 hores de l'inici de la segona jornada de Lliga davant el Saragossa, Ernesto Valverde ha reconegut que l'aturada li ha vingut molt bé a l'equip i li ha servit per a recuperar la confiança que va perdre després de la derrota davant el Nàstic. El tècnic, que ha insistit que la lectura que es fa de la situació sempre ve determinada "pels resultats", ha desvetllat que "el dia del Nàstic ens va anar malament perquè vam perdre i és veritat que va haver moments que no vam jugar gens bé. El dia de la Lazio vam jugar malalament la primera part i, no obstant això, en la primera ocasió que vam tenir, la vam ficar. En aquests quinze dies l'equip ha estat bé i cada cop, una mica més segur de les seves possibilitats. Mirarem de mantenir això per demà perquè volem el resultat. No se'ns oblida que no tenim cap punt i no estem pensant que sigui decisiu, però sí que hem de sumar".
Precisament a l'hora de parlar del rival de demà no ha escatimat elogis per a un equip que, segons ha dit, "està fet per estar a dalt. Té un caràcter ofensiu, ambiciós i ha invertit en talent. Ha fitxat jugadors importants que s'uneixen a una plantilla que l'any passat va funcionar molt bé. Serà un rival complicat, però la nostra intenció no és anar a veure com juga el Saragossa sinó anar a guanyar el partit".

Valverde, fidel al seu costum, no ha volgut avançar detalls del possible onze titular, encara que sí ha dit que "tots els jugadors que viatgen estan per a poder jugar, perquè si no, no viatgerien". El que sí ha desvetllat és que "Tamudo està per a poder jugar d'entrada, encara que això no vol dir que ho faci. Porta un temps lesionat. És cert que ha treballat molt i bé per a recuperar-se. Confiem que pugui estar per jugar els 90 minuts, però porta temps sense competir i això es pot notar".