Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

23/02/2006
Presentada la nova Mascota oficial
La Nova Mascota

La nova Mascota oficial s'ha presentat aquest matí a la Ciutat Esportiva. Al decurs de l'acte, oficialitzat pel Conseller Delegat del RCDE, José Luis Morlanes, s'han donat a conèixer també la marca síntesi de la mateixa i la mascota infantil.

La nova mascota, el disseny de la qual ja va ser avançat durant la darrera Junta d'Accionistes,
apareixerà en públic, per primer cop, per a tots els socis i sòcies i aficionats blanc-i-blaus, demà dijous en el partit de Copa de la UEFA contra el Schalke 04 que es disputa a les 21.30 hores a l'Estadi Olímpic.

Les noves representacions del benvolgut Perico espanyolista s'emmarquen dins la línia d'identitat corporativa inaugurada recentment, tres línies adreçades a segments de públic diferenciats:

Mascota oficial: una nova mascota, dirigida a un públic juvenil i més general, un redissey actual i amb molta força, que destaca perfectament el caràcter i la personalitat del nou emblema espanyolista.
Al nou perico se li han fet ressaltar les faccions i els muscles, destacant així l'acció i l'efecte de la llum per sobre de l'aspecte real de les textures, les plomes, i la seva equipació blanc-i-blava: una mascota original, potent, dinàmica i moderna, a qui s'ha dotat d'un caràcter més proper, humà i esportiu, tot i proveint-la d'unes cames ben atlètiques.

Mascota infantil: una mascota divertida, a la qual la simpatia, tendresa i engrescament han estat les característiques que s'han volgut prioritzar perquè sigui del grat dels espanyolistes més menuts.

Marca síntesi: creació d'un símbol distintiu, sobri i singular on la mascota oficial esdevé marca. Aquest isotip reprodueix el perfil de la mascota i està especialment creat per ser implementat en els nous productes promocionals i de merchandising del RCDE.