Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

21/02/2006
Luis García no creu que l'equip estigui cansat
Luis Garcia

Per a Luis García no hi ha cansament que valgui. El davanter asturià s'ha negat a buscar justificació als últims mals resultats de l'equip en l'atapeït calendari i l'acumulació de minuts de la majoria de jugadors.

"No em serveixen les excuses de cansament. Vam jugar aquesta setmana partit de UEFA, com el Sevilla, i també dissabte i ells sí van guanyar el seu partit. Hi ha alguna cosa que no estem fent bé perquè rebem molts gols. I no parlo només de la defensa, sinó de tot l'equip, des del porter a l'últim davanter, passant per la gent de la banqueta", va comentar.

Luis García va afegir que no creu que hi hagi una única causa per justificar els resultats. "Caldrà analitzar-ho en conjunt. No és una situació especialment preocupant, però se'ns van passar dues bones oportunitats davant el Racing i el Vila-real. El mister pot tenir la seva part de raó per parlar de cansament i de rotacions de jugadors perquè coneix la plantilla, però l'equip no està jugant bé. Vam fer coses bones, però al següent partit, vam tornar a fallar. La culpa la tenim tots".

El davanter va admetre que ell es trobava en "un moment de forma fenomenal. Si amb 25 anys estigués cansat, què passarà quan tingui 30 o 32?", es va preguntar, alhora que va insistir que "no sóc un perdedor. M'agrada guanyar sempre, fins en els entrenaments. Salto al terreny de joc amb la mateixa motivació sempre".