Saltar a continguts

Pericos de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

Notícies del RCDE

17/02/2006
Previa Villarreal C.F. - RCD Espanyol
Miguel Angel Lotina

Lotina: "Guanyar ens traurà preocupació"

Miguel Ángel Lotina segueix il·lusionat amb la Copa del Rei i la Copa de la UEFA, però la seva preocupació fonamental és la Lliga, competició en la que l'Espanyol no aconsegueix traçar una línia regular i ascendent. El tècnic encara el partit de demà davant el Vila-real, com una oportunitat més per "guanyar calma" i "treure'ns les preocupacions que té la plantilla i l'afició". Sobre el rival, Lotina va reconèixer que la baixa de Riquelme "és un avantatge per a nosaltres", ja que és un jugador que "dóna molta personalitat a l'equip i molt joc ofensiu".
Per millorar en el joc i guanyar el partit a un dels tres equips espanyols que queden vius a la Champions, el tècnic aposta per "jugar bé, tenir la pilota molt més temps que el dia del Schalke, on l'equip va demostrar que si es donen tres o quatre passades seguides, els espais apareixen".
Alguns jugadors comencen a patir petites lesions en les últimes setmanes. L'últim a caure va ser Domi, del qual Lotina va insistir que "està pràcticament descartat per jugar demà". Aquest tipus de lesions, segons el tècnic apareixen quan "es comença a notar el cansament i l'acumulació de partits. Crec que estem més cansats del normal. Però hem de pensar en cada partit, en un nou esforç. És el preu per jugar tres competicions".